Sony heeft tijdens E3 2018 een showcase met focus op vier games

sony_e3_2018
Sony wil dit jaar iets anders doen met hun E3-zendtijd. Zoals men zelf zegt is het tijd voor iets dat we tegenwoordig in de wereld van de games wel gewend zijn: “refresh and remake”. Sony wil voor de PS4 dit jaar geen dertig games in 1,5 uur tijd proppen, maar focus leggen en dieper ingaan op Spider-Man, The Last of Us 2, Death Stranding en Ghost of Tsushima. Geen trailer van twee minuten en door, maar echt dieper in deze games duiken. Hoe men dat wil doen is onduidelijk. Vorig jaar noemde Sony het ook geen persconferentie maar een showcase en toen kregen we gewoon alleen maar video’s achter elkaar en daarna mocht de zaal klappen. Ook dit lijkt verloren te gaan. Er is namelijk door Sony wel een datum en tijd vrijgegeven. Maar geen locatie! De gevoelens op internet zijn dus dat Sony ook een Nintendotje doet. Net als Square Enix dus. Er is overigens wel ruimte voor wat andere games, gaf Shawn Layden aan:

“We’ll have some announcements with our third-party publishing partners, we’ll have some news things to talk about there, as well as our continued support for independent development – we’ll throw some highlight of that.”

Het tijdstip is nog zoals altijd op dinsdagochtend 03:00 uur. Maar hoe de showcase eruit komt te zien tijdens de E3 2018 is nog een beetje gissen. Het is wel een beetje vreemd dat Days Gone niet in het lijstje van de grote vier games staat.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!