Deze games komen uit in de maand mei 2018

games mei 2018Het is de maand voor de E3 en dus is het nog mooi even tijd om een grote release uit te brengen. Toch doen niet heel veel uitgevers mee aan deze trend en dus is het ook in de maand mei, net als in april, redelijk rustig. Nu had april niets te klagen met God of War maar of er deze maand ook een game bijzit die iedereen in haar greep kan houden is nog even afwachten. Misschien opnieuw een exclusieve game voor de PS4 genaamd Detroit Become Human? Of is het de Dark Souls Remastered die hogen ogen gooit deze maand? Het kan ook zomaar een game zijn uit onverwachte hoek, alleen zijn er niet zo heel veel hoeken deze maand. Laten we maar eens kijken.

Total War Saga: Thrones of Britannia – 3 mei – PC/Windows


Oorlog. Strategie. Actie. Singleplayer. Mulitplayer. En dat alles op 3 mei voor Windows op PC. De Total War-reeks kent vele delen en of dit deel beter is dan al de vorige kunnen wij u niet vertellen, maar als u enige interesse heeft in deze titels weet u dat waarschijnlijk zelf al.

Little Witch Academia: Chamber of Time – 15 mei – PC/Windows en PS4


Een side-scrolling actiegame waarbij het Japanse uiterlijk als glazuur van uw tanden springt. In de game zijn zeven wonderen te vinden en een geheime kamer in een bibliotheek die er voor zorgt dat de dag elke keer opnieuw begint. Wellicht iets voor u?

The Elder Scrolls Online: Summerset – 21 mei – PC/Windows en Mac


Nu alleen nog voor Windows en Mac, maar op 5 juni kunnen ook de consoles naar Summerset Isle. De thuishaven van de High Elves die enkel en alleen te bezoeken was in The Elder Scrolls: Arena. Vanaf 21 mei dus ook in The Elder Scrolls Online.

State of Decay 2 – 22 mei – PC/Windows en Xbox One


Rondrijden, een basis bouwen, zombie’s slopen, craften, en nog veel meer in uw eentje of samen met een groepje spelers. De game komt uit voor Windows 10 en de Xbox One-familie. Als u de Ultimate Edition koopt kunt u overigens al op 18 mei beginnen.

Detroit: Become Human – 25 mei – PS4


Androids die in Detroit vele taken uit handen hebben genomen van de mensheid krijgen gevoel en beginnen een opstand. Tussen al dit geweld bent u het die in de vorm van drie verschillende Droids missies succesvol af te ronden. En dat allemaal in dezelfde stijl als Heavy Rain en Beyond: Two Souls.

En verder…

Donkey Kong Country: Tropical Freeze komt opnieuw uit voor de Switch net als Steins;Gate 0 maar die komt uit voor Windows. Op 8 mei komt Conan Exiles uit early access, op dezelfde dag komt ook Pillars of Eternity II: Deadfire uit en Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux komt op 18 mei uit voor de 3DS. Hyrule Warriors: Definitive Edition komt op de 18de ook uit voor Switch net als Little Nightmares: Complete Edition. Voor de Switch komen ook Mega Man Legacy Collection en Mega Man Legacy Collection 2 uit op 22 mei en tot slot komt Dark Souls Remastered uit voor Windows, PS4 en Xbox One.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!