[E3 2018] Nintendo Direct; 12 juni, 18:00 uur met Smash als ster van de show

nintendo directOok Nintendo heeft inmiddels bekendgemaakt dat, zoals gebruikelijk, men een vooraf opgenomen “show” zal uitzenden tijdens de E3 2018. De Nintendo Direct wordt opgevolgd door de ook gebruikelijke Treehouse waarin men dieper in gaat op de game en ze ook gaat spelen op stream. Twee jaar geleden stond The Legend of Zelda: Breath of The Wild in de schijnwerpers. Vorig jaar was het Super Mario Odyssey en dit jaar staat Super Smash Bros. voor de Switch op een voetstuk. Wat er verder te zien zal zijn blijft gissen. Maar de Yoshi-game die al aangekondigd was zal zeker even getoond worden, waarschijnlijk met een releasedatum, en met een beetje hoop zien we ook iets van de gameplay die Metroid Prime 4 zal brengen. Op 12 juni om 18:00 start Nintendo met haar E3 2018 programma.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!