Als u het echt wil komen Yakuza 3-5 ook naar de PS4

yakuzaWellichtmisschien komen Yakuza 3, 4 en 5 ook naar de PS4. Op dit moment is Yakuza Zero beschikbaar, en alleen gemaakt, op de PS4. Ook Yakuza Kiwami, het eerste deel, en in augustus komt Yakuza Kiwami 2. Dat Yakuza 6 er is, is duidelijk en dus zit er een gat in de reeks. Nu is Sega niets verplicht. Maar, als er veel vraag naar is dan is men bereidt om de laatste drie delen ook naar de PlayStation 4 te brengen. Ergens is het wel logisch als men het doet. Waarom zou anders deel twee wel overgezet worden, maar drie tot en met vijf niet? Misschien omdat die verhaaltechnisch iets minder te maken hebben met het laatste deel. Dat zou een reden kunnen zijn. Maar kom op Sega. Jullie weten ook dat wij dit willen en dus breng het aan. Dan spelen we al die games op consoles van vandaag de dag en zijn de games makkelijker te verkrijgen de oudere delen.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!