Ubisoft’s E3 persconferentie vertrouwd op maandag

Waar Microsoft en Bethesda dit jaar met hun tijden, en in het geval van Microsoft zelfs de dag, hebben schoven doet Ubisoft niet mee aan het veranderen van het standaard E3 schema. De uitgever/ontwikkelaar laat al jaren, steevast, op de maandagavond om 22:00 uur zien waar men mee bezig is en wat u mag verwachten. Dit jaar zit daar sowieso The Division 2 bij. Deze werd al eerder aangekondigd. Ook een nieuwe Splinter Cell lijkt een zekerheidje te zijn. En onlangs zou een chatbot van Ubisoft zelf verklapt hebben dat ook Watch_Dogs 3 in de maak is. Verder heeft men nog Skulls & Bones in ontwikkeling, en daar hebben we sinds de vorige E3 niets meer van gezien, en ook Beyond Good and Evil 2 staat nog op de menukaart. Natuurlijk krijgen we weer ongemakkelijke danspasjes voor Just Dance 2019 te zien en verder is het nog even afwachten. Maandag 11 juni, 22:00 uur scherp, hier op Duimschroef.

e3 2018 ubisoft persconferentie

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!