A Way Out is meer dan een miljoen keer verkocht

a way out podcastAls u van co-op actie houdt, dan raden wij u A Way Out niet echt aan, maar toch zijn er genoeg mensen die genieten van de game. Maar goed, Utopia heeft ook kijkers. Wellicht hoort u bij deze Way Outers. Die kans is goed mogelijk. De game is namelijk een miljoen keer verkocht. Dat wil dus ook zeggen dat 2 miljoen mensen, of meer, de game hebben gespeeld. De game is namelijk alleen in co-op te spelen en dus is er altijd een tweede speler nodig om aan het einde te komen van de game. Josef Fares is uiteraard enorm blij met het succes van de game die nog geen maand uit is. Wat de volgende titel van Hazelight wordt is nog niet bekend, maar men is al wel druk aan het programmeren. De game is beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!