Een geheime studio werkt aan nieuwe BioShock

Goed nieuws voor iedereen die fan is van BioShock, BioShock II of BioShock: Infinite. 2K laat namelijk weten dat een nieuwe BioShock-game in de maak is. Een titel is er niet, maar codename Parkside is waar het project onder draait op dit moment. Volgens een gerucht, dat de game zelf niet is, werkt ook Hangar 13 aan deze nieuwe game. Hangar 13 kunt u kennen van Mafia III. Een deel van de werknemers werd ontslagen afgelopen februari en een ander deel zou dus werken aan Parkside. In het financiële overzicht van 2K uit 2017 werd aangekondigd dat er een “highly anticipated new title” aan de maak was van een grote reeks van 2K. Echter zou dit ook Borderlands 3 kunnen zijn waarvan we ook weten dat deze in productie is.

bioshock

Ken Levine, de man van Irrational Games, stond bij alle andere delen aan het roer. Hij is niet meer. Wel in leven, maar niet meer aan het roer want Irrational bestaat niet meer. Wanneer we iets van deze nieuwe titel te zien krijgen is onbekend. De E3 2018 zou natuurlijk een hele mooie zijn en een redelijke BioShock als we daar ineens jaren ’60 muziek zouden horen en we over deze chansons een geluid van water horen. Maar wie weet gaan we gewoon de lucht weer in zoals bij Infinite. Het maakt ons niet heel veel uit, als het maar net zo goed is als de vorige delen. Dan mag het ook in de woestijn plaatsvinden.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!