Ontwikkelaar A Way Out werkt al aan nieuwe game

a way out podcastA Way Out ligt net een week voor het oprapen. De game doet het in de reviews gemiddeld niet slecht maar wij waren zelf niet heel erg onder de indruk van de technische game van de game. Het idee van A Way Out is best goed, maar de uitwerking liet te wensen over. Toch laat Hazelight, met aan het hoofd de immer uitgesproken en iets te enthousiaste Josef Fares, zich niet wegzetten door een review die de game wat minder beoordeelt. Men werkt namelijk al aan de volgende game. Wat het precies is, is niet bekend. Eerder maakte men al Brothers: A Tell of Two Sons. Een game waarbij één speler twee personages bestuurt middels de linker- en rechterstick. Of de titel in ontwikkeling wederom een co-op game wordt of iets anders speciaal is afwachten, maar Josef, en hoe kan het ook anders, is nu al opgewonden. Heel erg opgewonden zelfs: Today is officially the start of the next game and I’m INCREDIBLY exited!!!!!! I love making videogames and can’t wait to show it!

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!