Aprilletje zoet tovert deze games uit de hoge hoed

games april 2018De dagen krijgen met de dag iets meer zonlicht en dat is prettig voor hen die in de tuin iets willen doen, ter voorbereiding op de zomer, en voor diegene die uren willen gamen kan het een last zijn. Want die zon schijnt ook naar binnen! Gelukkig is april een maand met een stuk minder boeiende releases, dus laat die zon maar komen. Voor ons persoonlijk staan er slechts twee games op de verlanglijst, maar die is voor iedereen natuurlijk weer anders. Wie weet zit er iets voor u bij. Let’s go!

Yakuza 6: The Song of Life – 17 april – PS4


Het laatste deel in de Yakuza-reeks is het zesde deel. Hierna, no more. Maar zelfs als u nog nooit een deel heeft gespeeld moet de prologue zo goed zijn dat u gewoon in kunt stappen. Zouden wij ook zeggen als we de game moesten verkopen, maar toch.

God of War – 20 april – PS4


Kratos is terug! Nou ja, op 20 april dan. Een nieuwe insteek, een nieuw gebied, andere gameplay en een kiddo om je zorgen over te maken. Het voelt net als werken. Maar we kijken er stiekem wel naar uit.

Nintendo Labo Variety Kit en Nintendo Labo Robot Kit – 20 april – Nintendo Switch


Papier hier, dank u wel! Dat is wat kids, en wellicht volwassenen ook, zullen zeggen op 20 april. Dan komt Nintendo Labo uit in twee kits. Karton en games. Normaal zit het karton om de game, nu is het karton de game.

Frostpunk – 24 april – PC/Windows


Sim City gemixt met een survivalgame. Dat moet Frostpunk worden. De bovenstaande video is een dev video, maar dan ziet u, mits u op play klikt, ook een beetje wat de gameplay inhoudt. Wellicht een game om in de gaten te houden.

En verder…

South Park: The Fractured but Whole komt uit voor de Nintendo Switch op 24 april, Gal*Gun 2 komt uit voor de PS4 en PS Vita, maar dat is anime smeerlapperij, daar doen we niets mee. En verder is het heel, maar dan ook heel erg rustig in april.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!