Cyberpunk 2077 komt waarschijnlijk pas bij volgende gen consoles

cyberpunk 2077Iedere gamer die genoten heeft van The Witcher 3 zit met smart te wachten op enig nieuws over Cyberpunk 2077. En daar zal het voorlopig ook bij blijven. Want wachten op de game zelf kan weleens heel erg lang gaan duren. In een financieel jaaroverzicht van ontwikkelaar CD Projekt RED sprak president Adam Kiciński namelijk over de game. Niet veel, maar wel iets. De game is behoorlijk ambitieus en technologisch zo veeleisend dat men ontwikkeld om gebruik te maken van toekomstige, meer krachtige hardware. Toekomst. Meer krachtig. Dat lijkt toch wel heel erg te hinten richting de volgende generatie consoles.

Wij als gewone stervelingen weten nog niets van een PlayStation 5 of een volgende Xbox, maar dat ontwikkelaars daar al wel kennis van hebben lijkt dus nu een zekerheidje. Ook het gerucht dat tijdens de E3 2018 de game getoond zal worden werd bevestigd. Wat men precies laat zien, of het een CGI-trailer is of dat het gameplay is, is nog niet duidelijk maar vlak voor de E3 zal dit aangekondigd worden. Het wachten wordt hopelijk beloond, maar het lijkt allemaal nog wel erg ver weg.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!