Microsoft’s E3 2018 show is de grootste Microsoft show, ooit

microsoft xbox e3 2018 persconferentieMicrosoft verhuist tijdens de E3 2018. Normaal gesproken houdt men de Xbox One festiviteiten in het Los Angeles Convention Center waar ook de rest van de E3 plaatsvind, maar dit jaar verhuist Microsoft naar de overkant van de straat. Daar zit het Microsoft Theater. Deze locatie geeft Microsoft meer ruimte en mogelijkheden om zo de grootste show ooit af te leveren. Wel de grootste Microsoft show ooit natuurlijk. Dat wil niet zeggen dat we een nieuwe Xbox te zien krijgen, zeshonderd exclusieve games en een Xbox Drone die gebruikt kan worden om games mee te spelen. Nee. Het gaat vooral om de mogelijkheid aanwezigen games te kunnen laten spelen en Xbox FanFest events.

Not only does the Microsoft Theater allow us to centralize our Xbox presence at E3, but its size enables us to include even more fans and partners in the Xbox E3 2018 Briefing than ever before. These changes–expanding our presence, multiple venues, taking over the Microsoft Theater–give us the opportunity to bring together a variety of Xbox experiences into one primary location and, most importantly, let fans in on what we’re up to in 2018 and beyond in a fresh new way.

De presentatie voor de rest van de wereld zal ook uit dit theater komen. En waar men normaal gesproken het spits afbijt van de maandagavond is Microsoft dit jaar een dag eerder. Zondagavond om 21:00 uur, onze tijd, aan zet.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!