Wel of niet? Burnout Paradise Remastered reviews zijn verdeeld

burnout paradise remasteredWel of niet? Dat is een vraag die u zichzelf mag stellen, en direct mag beantwoorden. Wij kunnen dat niet voor u doen, maar wellicht helpen de onderstaande reviews u een handje. De game komt op 16 maart uit en de eerste reviews verschillen. Zoals zovaak. Een zes krijgt de game van Gadgets 360. De pluspunten zijn dat de gameplay nog steeds goed is en het beeld minder blurry is, maar om die zes te rechtvaardigen draagt men aan dat er weinig aan de game toegevoegd is, de grafische kwaliteit inconsistent is en dat de prijs te hoog is voor wat de game nu nog is. Website Video Chums echter ziet alleen een probleem in het ontbreken van lokale multiplayer en dat het nemen van een verkeerde afslag of bocht soms frustrerend is als u de stad nog niet goed genoeg kent. Verder is alles goed en daarom een negen komma drie. Wat u er mee moet? Lezen, of niet. Kopen? Of niet.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!