Aan al het goede komt een eind; het is weekend!

weekendWat heerlijk dat het weer weekend is. Genieten. Dat wil ik vooral dit weekend doen. Ik gok zomaar dat u dat ook wil. Het weer is in ieder geval beter dan dat van vorig weekend, toen was het met kou en ijs, nu is het zonnig en ver boven nul. Ondanks dat ik liever de kou heb, moet ik zeggen dat de zon me toch wel bevalt. Niet dat we er al in kunnen bakken, zo heftig is het natuurlijk niet, maar alles oogt iets vriendelijker. En dat is wel lekker.

Dit weekend begint met sporten. Gisteren had ik er totaal geen zin in, en nu nog minder, maar het moet. Dus ik ga. Daarna neem ik vanavond een podcast op over 5 jaar Button Bashers Podcast. Wellicht heeft u er ooit wel eens iets van gezien of gehoord, en we bestaan 5 jaar, dus een klein feestje. Morgen is het gamen. Wat? Geen idee. Maar u hoort het maandag in een Mike’s Minutes. En zondag een bezoekje aan mijn ouders en daar de belasting invullen. Moet ook gebeuren, en ik mag dat doen. Ik wens u, al uw geliefde en de rest van de regering een prima weekend toe. Toedels!

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!