Dit zijn de vrolijkste gamereleasedatums van maart 2018

game releases maart 2018De lente komt eraan! Buiten is daar nog niet zo veel van te voelen, al brand het zonnetje toch regelmatig met enige kracht, en dus gaan we langzaam naar de langere dagen en de warmere periode. En ook de E3 bijvoorbeeld. Al is die nog wel een dikke drie maanden weg. Maart staat voor de deur met al haar games en releasedatums. Het begin van de maand is voor velen nog rustig, maar eind maart is het een gekkenhuis met alle games die er uitkomen. Dit zijn voor ons de leukste releasedatums, wellicht ook voor u. Zo niet, dan horen we graag wat u dan wel gaat kopen en spelen.

Fear Effect Sedna – 6 maart – PC/Windows, Xbox One, PS4 en Switch


Als we openen met iets slechts kan het alleen maar beter worden. Daarom Fear Effect Sedna als eerste titel. De artstijl heeft nog iets weg van de PlayStation 1 klassiekers, maar verder is het geen Fear Effect.

Warhammer: Vermintide 2 – 8 maart – PC/Windows


First person bruutheid in het Warhammer-universum. Als u het eerste deel aantrekkelijk vond, dan is het tweede deel waarschijnlijk een no-brainer. De game komt later dit jaar ook nog naar PS4 en Xbox One.

Sea of Thieves – 20 maart – PC/Windows en Xbox One


Jazeker! Zin in! Althans, als de game net zo uitpakt als dat de beta gedaan heeft dan zitten wij er klaar voor om de wilde zeeën te bevaren. Vanaf 20 maart kan het op PC met Windows 10 en Xbox One.

A Way Out – 23 maart – PC/Windows, Xbox One en PS4


Samen met een vriend of vriendin, op de bank of online, ontsnappen uit een gevangenis in een verhalende ervaring. Dat is wat deze game moet bieden. Slecht één van u hoeft de game maar te kopen, en dat scheelt natuurlijk al. We hopen op een mooi avontuur.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – 23 maart PC/Windows en PS4


Voor gamers die geen PS3 hadden en dus geen Ni No Kuni hebben gespeeld is dit de eerste kennismaking met de “reeks”. Zeker ook voor PC-gamers. Level-5 doet altijd goed haar ding en na al het uitstellen van de game moet het nu toch echt allemaal in orde zijn. Hopen we dan.

Far Cry 5 – 27 maart – PC/Windows, PS4 en Xbox One


De laatste grote game, en ook interessante game van de maand voor ons, is Far Cry 5. De setting met een een sekte in een broeierig Amerika bevalt ons tot nu erg goed.

En verder…

Natuurlijk zijn er nog andere releases met de daar bij behorende releasedatum. Zo komt Final Fantasy XV op 6 maart uit voor PC/Windows, de party-game Scribblenauts Showdown op 6 maart voor Switch, PS4 en Xbox One en voor PC/Windows, PS4 en Xbox One kunt op 13 maart Devil May Cry HD Collection kopen. Burnout Paradise Remastered komt op 16 maart uit voor PS4 en Xbox One, Assassin’s Creed Rogue: Remastered op 20 maart voor PS4 en Xbox One en tot slot is Detective Pikachu van de part op 23 maart voor de 3DS.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!