De eerste Kingdom Come: Deliverance reviews zijn er

kingdom come deliveranceKingdom Come: Deliverance staat de laatste dagen wat meer in de schijnwerpers. Dat komt omdat vandaag de release van de titel is en dus kijkt iedereen toch naar wat het is en wat is het geworden. De eerste reviews zijn inmiddels ook te vinden en die verschillen nogal. Voordat we er naar kijken moet ik zeggen dat het vreemd is dat er al reviews zijn. Er is namelijk een gigantische day one patch die de game “awesome” zou moeten maken. Toch zijn er reviewexemplaren uitgegeven en het is onduidelijk, maar uit ervaring gezien niet ondenkbaar, dat deze games gespeeld zijn zonder de day one patch. Press Start geeft de game een magere zes en Attack of the Fanboy komt, omgerekend, niet hoger dan een schamele vijf. Beide onderschrijven dat de game ambitieus is, dat sowieso, maar zoals te verwachten vinden deze sites beide de technische kant ondermaats. Ook geeft Press Start aan dat realisme tof is, maar té realistisch niet. GameSpew echter geeft de game een dikke negen en vindt de wereld levendig, geven aan dat uw acties echt gevolg lijken te hebben en men prijst dat de game anders durft te zijn. Dat laatste is altijd een beetje eng, dat is namelijk ook het antwoord dat mannen geven als hun vrouw naar de kapper is geweest en het totaal plaatje totaal niet meer aantrekkelijk is. Het wacht is denk ik, op meer reviews, maar toch, hier zijn ze.

Kingdom Come: Deliverance reviews

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!