Update Kingdom Come: Deliverance is nogal GROOT

kingdom come deliveranceEen aantal bezoekers van Duimschroef zal ongetwijfeld Kingdom Come: Deliverance gaan spelen. Dat is mooi. Dat gunnen wij u. We willen u alleen wel even waarschuwen voor een zeer heftige day one patch. Niet omdat u te weinig discspace heeft op uw PS4, Xbox One of PC, maar als u de disc in uw console schuift en direct wil spelen dan heeft u nog even pech. De update, afhankelijk van welk platform u de game op wil spelen, ligt gemiddeld zo rond de 23gb. De ontwikkelaar heeft er ook op gereageerd en zegt dat het wel een grote patch is, maar dat door deze patch de game wel in een staat komt die u verdient als koper.

The production realities of game development mean that a ‘release’ version has to be finalised some time before the actual release date. We could have used this time to get some rest, or we could use it to create some additional content and sell it to you as DLC, but we went back to the version-to-be-released and worked on it.

The results are obvious: quests are more balanced, RPG progression is smoother, the game runs faster and every facet of the game got more polish. The drawback of course is that most of the data in the old build was replaced and has to be downloaded as a patch. At a hefty size, it’s going to take some time to download and it’s a shame. Still, we strongly believe that after four years wait it will pay off to wait a little bit longer while the Day 1 patch is downloading. Trust me, it will deliver the awesome experience YOU deserve!

Met een patch die zo groot is en waarbij de ontwikkelaar aangeeft dat u nu een “awesome experience” krijgt moet de game vlekkeloos spelen en technisch behoorlijk in orde moeten zijn. Al weten wij allemaal dat dit wel heel erg als een sprookje klinkt.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!