Het Olympisch weekend is aangebroken!

olympisch weekendMisschien heeft u vanmiddag, 12:00 uur lokale tijd, naar de opening gekeken van de Olympische Spelen. In een bijna uitverkocht maar zeer leeg stadion zag ik wat sporters binnen lopen en snel zapte ik weer weg. Oh ja. Gangnam Style. Dat heb ik wel gehoord nog. Maar de Spelen zijn begonnen en daar zijn een hoop mensen helemaal gek van natuurlijk. Ons boeit het niet en we gaan dus ook zeker niet kijken. Want weg ermee. Mocht u dat wel gaan doen dan wensen wij u een heerlijk sportweekend toe. Geen idee welke sporten er komen maar dat weet u zelf wel.

Games spelen, dat gaan we wel doen. Maar niets heel spannends.Beetje dit, beetje dat. Gaat ook een beetje dit en een beetje dat doen? Vertel het ons. Hier beneden. Doen. Doei.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!