Monster Hunter World is de snelst verkopende Capcom titel ooit

monster hunter worldInmiddels hebben zes miljoen mensen geproefd van Monster Hunter World. Dat is namelijk het aantal exemplaren dat al over de toonbank is gevlogen. En letterlijk gevlogen. Het is de Capcom titel die het snelts zes miljoen exemplaren heeft verkocht. Een gigantisch succes dus. Binnen twee weken zes millie’s verkopen is namelijk erg goed voor een titel die voor veel mensen erg Japans oogt. In totaal zijn er 46 miljoen Monster Hunter games ooit verkocht in de reeks. Met deze getallen is het einde nog lang niet in zicht en Capcom heeft grootse plannen voor de franchise:

Beginning in the spring of 2018 Capcom plans to hold qualifying events in seven areas across Japan leading up to the Monster Hunter: World Kariou Playoffs, which will determine the top hunter in the country. What’s more, Capcom will roll out further cross-industry initiatives to increase long-term brand value and capture an even wider fan base, such as with a Hollywood film adaptation of the series and the Monster Hunter: The Real attraction currently running at Universal Studios Japan.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!