PS4 firmware 5.50 is onderweg, en u mag testen

ps4 firmwareHet hoe, wat en waarom is deels in te vullen voor de aanstaande 5.50 firmware beta voor de PS4. Het “hoe” is simpel. Als zich geroepen voelt om de beta van deze firmware te testen dan kunt u zich via deze link opgeven. Dan maakt u kans om als een van de eerste de update te downloaden en te testen. Het nadeel is het “wat”. Want wat er precies in deze firmware zit en wat u allemaal voor uw kiezen krijgt is onbekend. Misschien kunt u uw PSN naam aanpassen of heeft Sony een optie toegevoegd uw PS4 in een eierwekker te veranderen. Het kan allemaal, en dat brengt ons bij de “waarom”. Waarom zou u dit willen? Tsja, dat blijft altijd de vraag bij dit soort dingen maar misschien heeft u gewoon zin om te zien wat Sony in petto heeft. Wil u graag als eerste erbij zijn als er nieuwe opties te vinden zijn in uw console. Dat is de enige reden, want dat er ook dingen mis kunnen gaan moet u zeker in gedachten houden als u zich opgeeft om hier aan mee te doen.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!