[Gerucht] QLOC aan het roer van Dark Souls Remastered

dark souls remasterVorige week begon de geruchtentrein te rijden om al snel bij eindstation Nintendo Direct aan te komen. De game komt naar de Switch, PC, PS4 en Xbox One. Een remaster die Dark Souls in de beste staat ooit zou moeten brengen verdient wel een stel handen aan de knoppen die weten wat ze doen. En wie dat zijn, dat blijkt volgens inside info QLOC uit Polen te zijn. Een ontwikkelaar die u wellicht niets zegt maar ze hebben een prima staat van dienst. Dragon’s Dogma: Dark Arisen, Dead Rising HD Remaster, Ace Combat: Assault Horizon voor de PC, Resident Evil 6, zowel God Eater Resurrection als God Eater 2: Rage Burst en ook aan DmC: Devil May Cry en Hellblade: Senua’s Sacrifice wekte men mee.

De ontwikkelaar zou al een jaar bezig zijn met de remaster en ook FROM Software zelf zou werken aan deze Dark Souls Remastered. Veder zou er een paswoordsysteem in de game zitten voor co-op gebruik en dedicated servers. Dark Souls Remastered komt op 25 mei uit voor alle eerder genoemde platformen en zal €40,- kosten. Ook als u de PC-versie al in uw Steam bibliotheek heeft staan.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!