Welkom in uw weekend

weekend relaxWelkom, uw weekend staat voor de deur en dat is zeker niet iets dat u weg wil sturen. Het is tijd om te ontspannen, te genieten van de vrije tijd en rust die u toebedeeld worden of… om kinderen naar voetbalvelden te brengen, kozijnen schuren en ergens een familielid helpen met verhuizen. Hier in huis zullen de eerste twee gaan gebeuren; ontspannen, niks doen en vooral een beetje gamen. Assassin’s Creed Origins staat op het programma net als The Division en Xenoblade Chronicles 2. Wellicht nog een beetje Ori and the Blind Forest en natuurlijk een potje Hearhtstone, want dat is er altijd wel. Wat zijn uw plannen? Bent u misschien strontverkouden en ligt u het hele weekend op bed? Gaat u misschien een heerlijk weekend te gemoed waarbij er verjaardagen en andere verplichten op u wachten? Deel uw smart, zodat ook wij erom kunnen lachen.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!