Total War: Three Kingdoms aangekondigd door Sega


Een reeks die volledig langs mij heengaat is Warhammer. Nog nooit speelde ik een game uit deze serie en de aantrekkingskracht is er ook nooit echt geweest. Datzelfde heb ik met Total War. Toch zien de cinematics er altijd cool uit, maar zodra de gameplay in beeld komt haak ik af. Mocht dit wel uw ding zijn dan weet u nu dat er een nieuw deel aankomt dat zich heel lang geleden in de tijd afspeelt in China. Het volledige verhaal leest u hieronder, van Sega zelf, want makkelijker.

It is 190CE and China is in turmoil. The Han Dynasty crumbles before the child-emperor, who is a mere puppet for the tyrant Dong Zhuo. The brutal and oppressive regime’s power grows as the empire slips further into anarchy. Yet hope blossoms in the form of three heroes, sworn to brotherhood in the face of calamity.

Warlords of great families follow suit, forming a fragile coalition in a bid to challenge Dong Zhuo’s remorseless rule. The future of China will be shaped by their hands, but personal ambition threatens their already crumbling alliance.

De game komt ergens in de herfst van 2018 uit voor PC.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!