Ook Assassin’s Creed Rogue krijgt een remaster


Het is de dag van de heruitgave en remaster. Niet alleen Dark Souls en nog een rits aan andere games uit de Nintendo Direct Mini krijgt een heruitgave, ook Assassin’s Creed Rogue komt opnieuw uit. En die zagen we niet aankomen. Op 20 maart 2018 komt deze uit voor de Xbox One en PS4. Hogere resolutie, betere grafische krachten en alle DLC die uitgekomen is zit in deze uitgave.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!

 • Zer0_Eight

  Ik word een beetje verdrietig van al die remasters de laatste tijd ;n;

  • Opslag Medium

   Ik niet. Waar ik verdrietig van wordt is dat bepaalde remasters niet gedaan worden. NOLF, de eerste Deus Ex, etc…

 • JCDenton

  Ik word er ook niet verdrietig van.
  Ten eerste levert het de developers gemakkelijk geld op zodat ze weer toffe nieuwe games kunnen maken.

  Ten tweede heb ik lang niet alle games van voorbijgaande console-generations gespeeld. Shadow of the colossus bijvoorbeeld, heb ik op ps2 nooit gespeeld maar pak ik voor de ps4 wel even mee.