[Gerucht] Dark Souls Remaster komt naar Switch, PC, PS4 en Xbox One

dark souls remasterPraise the sun! Als de geruchten kloppen, en die worden gestaafd kan ik u zeggen, dan zouden we binnen een aantal uur een aankondiging krijgen van een Nintendo Direct. De geruchten gaan al langer en een hoop fake news is al verspreid rondom een Direct, maar nu lijkt het echt te gaan gebeuren. Gisteren plaatste Nintendo onderstaande Tweet en dat vandaag komt Kotaku met bronnen die bevestigen dat er een Dark Souls Remaster komt. Waarom Nintendo in de mixt zit, is dat deze aangekondigd zal worden voor de Switch. Een paar uur later, als de hitte er een beetje vanaf is zal deze remaster ook voor PC, PS4 en Xbox One onthult worden.

Het doel van Bandai Namco zou zijn dat alle drie de Dark Souls-games naar de Switch te brengen, maar niet in een trilogy. Gewoon stuk voor stuk los. De remaster zou aan het einde van de Nintendo Direct moeten zitten die niet alleen snel aangekondigd zal worden maar ook kort daarna uitgezonden. De mulitplayer zou geschikt worden gemaakt voor zes spelers tegelijk. Of het klopt, vast wel, het wachten is nu op de aankondiging van Nintendo.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!