Cyberpunk 2077 schudt wereld wakker met een bliepje

cyberpunk 2077Na het succes van The Witcher 2, met opvolgend The Witcher 3 en de aankondiging van Cyberpunk 2077, kan CD Projekt RED weinig fout doen bij de fans. En dat men met een hele simpele tweet de gehele wereld wakker kan schudden bleek gisteren toen, na 4 jaar van stilte, het account van de game een nieuwe Tweet plaatste.

En meer is er niet. Geen datum, geen verdere aankondiging van een nieuwe trailer of gameplay, helemaal niets. Maar iedereen gaat gek. Wij niet, wij wachten rustig af.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!

 • Pully

  Dit soort dingen vind ik wel stoer.
  Ook dat mensen na 4 stille jaren zoiets nog steeds in de gaten houden.

  • Alfred E. Neuman

   CD-Poject heeft met The Witcher games laten zien dat zij staan voor uitzonderlijk goede kwaliteit en diepgang in games. Daarnaast wordt je door hun niet gezien als een cashcow maar als iemand die heeft overwogen om zijn zuurverdiende centen aan hun product uit te geven. DLC geven zij gratis weg, grote uitbreidingen met tiental(len) uren gameplay vragen ze slechts een bescheiden bedrag voor en ze hebben oor voor wat de fans zouden willen of juist niet zouden willen.

   Zodoende heeft deze studio de afgelopen 10 jaar een hele trouwe aanhang opgebouwd…iets wat ik echt geheel terecht vind. Veel grote ontwikkelaars en uitgevers zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.