Verdien geld met PUBG lootboxes

PUBG playerunknowns battlegroundsHopla, daar is de volgende game die het casinogevoel bij gamers probeert op te wekken. En dan hebben we het niet over de vierkante sneetjes brood. PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS heeft namelijk een lootbox systeem gekregen op de testserver. Het positieve is dat het niet om lootboxes gaat die enig voordeel geven in de game. Het is puur een cosmetische aangelegenheid. Toch begint er langzaam wat weerstand zich op te bouwen tegen het systeem.

De lootboxes koopt u niet met echt geld, dat scheelt. Deze zijn te koop met BP. Deze punten verdient u door te spelen. Hiermee koopt u lootboxes tot een maximaal van zes per week. Om even een zeer zeldzaam item erbij te pakken; de kans dat u een desperado box krijgt is 40%. De kans op de meest zeldzame items is 0.16% waarvan het meest zeldzame item, een bandana voor uw gezicht, heeft een kans van 0.01%. Maar nu komt het. Om een desperado lootbox te openen moet u een sleutel kopen. En deze kost echte euro’s.

De desperado boxes en de inhoud, de items dus, kunnen via Steam verkocht worden. En dat levert bizarre bedragen voor cosmetische items op. Op Steam is er inmiddels een ware handel ontstaan met items die makkelijk een paar honderd dollar moeten opleveren. Gekkenhuis. Zo is er een schooluniform voor dames, in het zwart, en die is op dit moment te koop vanaf 977 dollar en 13 centjes. De vraag is natuurlijk of het gokken is. En ja hoor, in onze ogen is het dat. U stopt er iets van geld in (in de vorm van een key) en krijgt er wellicht 1000 dollar aan loot uit. Belachelijk. Hopelijk is het snel afgelopen en blijft deze ellende op de testserver.

pubg loot boxes

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!