Gamereleases januari 2018

gamereleases januari 2018Welkom in 2018! Het nieuwe jaar is begonnen en het is tijd om te kijken naar wat er komen gaat, in plaats van het december-gevoel; het terugkijken. We gaan vooruit, mensen! Op naar het moois van 2018. Want januari heeft best een aantal games die de moeite zijn. Het zijn wel allemaal games voor mensen die van een bepaald genre houden. Er komt niet zoiets uit als Mario of Call of Duty, het zijn allemaal games die een ander genre aantikt dan dat wat het gros van de games leuk vindt. Maar er zijn games en ze komen in januari.

Street Fighter V Arcade Edition – 16 januari – Windows, PS4


Nieuwe V-Triggers, een Arcade mode en nieuwe abilities en combo’s zitten allemaal in Street Fighter V Arcade Edition. Alle DLC personages zitten ook in deze Arcade-uitgave. Als u Street Fighter V heeft is de update gratis, en anders is deze ook te koop.

Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory – 19 januari – PS4, PS Vita


Een RPG waarbij het verzamelen van wezens een hoofddoel is. In totaal zijn er 320 Digimon’s te verzamelen en, zoals in de bovenstaande trailer te zien is, te trainen op een loopband of een bokshandschoen. Maar wie hier op zit te wachten…

Lost Sphear – 23 januari – Windows, PS4 en Switch


Wederom een RPG maar nu van Square Enix waarbij geen “diertjes” verzameld hoeven te worden en een spirituele opvolger is van I Am Setsuna. In de bovenstaande video ziet u wat deze game inhoudt.

Dragon Ball FighterZ – 26 januari – Windows, PS4 en Xbox One


Een fighter met allemaal schreeuwende tekenfilmventjes die iets hebben met 9000 en vuurballen. Uw ding? Mooi. Niet dat van ons.

Monster Hunter: World – 26 januari – PS4 en Xbox One


Heeft u geen idee wat u mag verwachten, maar bent u toch wel lichtelijk ge├»nteresseerd in Monster Hunter-games, dan is dit wellicht de tijd om in te stappen. U kunt ook nog even naar Mike’s Minutes luisteren. Wanneer de PC-versie komt is nog onduidelijk.

Dissidia Final Fantasy NT – 30 januari – PS4


Nog een fighter deze maand, naast Street Fighter en Dragon Braak FighterZ, meer nu met personages uit de Final Fantasy-reeks. Om het toch nog wat op de hoofdreeks laten lijken zitten er ook RPG-elementen in de game.

En verder…

… is het rustig. The Escapists 2 komt uit voor de Switch en The Inpatient komt uit voor PlayStation VR.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!