Vrijdagochtend meer beeld van Metro: Exodus

metro exodusMetro: Exodus was voor mij een game die een hoge aantrekkingsfactor had tijdens de E3 2017. Een game die zeer boeiend oogde, maar die wel vraagtekens opwierp. Bijvoorbeeld of het wel gameplay was dat we zagen of dat het alleen in-engine was. Dat laatste wil namelijk niet zeggen dat de gameplay er ook zo uit ziet. Daar oogde het ook heel erg gescript, maar de sfeer was wel goed. Tijdens The Game Awards die van donderdag op vrijdag worden uitgezonden krijgen we meer over de game te zien/te horen. Wat precies is niet duidelijk, maar een gameplaydemo zou toch wel heel veel vragen beantwoorden. Tot nu weten we alleen “Thursday night, don’t miss a brand new look at Metro Exodus.” Wellicht laat men zien hoe de trein werkt die in de game zit. Dit zou een zwaar gemodificeerde stoomlocomotief zijn waar zowel de speler als ook NPC’s meer kunnen reizen in de game. Dat klinkt al goed.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!