Fix voor Gran Turismo Sport trekt aan de handrem

gran turismo sportBlijkbaar, en wij kunnen u het niet vertellen omdat wij de game niet spelen, is er een probleem met Gran Turismo Sport. De game doet het namelijk niet zo goed in de bochten. Om dit op te lossen is er een patch beschikbaar nog voordat de grotere update later deze maand komt. In die update zitten nieuwe auto’s en is het mogelijk om de singleplayer ook offline te spelen. Iets dat al vanaf dag één had gemoeten, maar ja, blijkbaar staat luisteren naar het publiek niet zo hoog op de to-do lijst bij het bouwen van een nieuwe game. Maar goed, daar gaat nu niet over, de fix. Daarin staat het volgende te lezen: Control management for the TCS will be adjusted to raise stability at corner exits with throttle ON. Als het u iets zegt, prima, succes er mee. Wij starten gewoon Mario Kart weer op, die kent dit soort problemen niet.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!