Ubisoft speelt voor Sinterklaas

Het is vandaag 5 december. Sinterklaasavond. Dat heeft verder niets te maken met Ubisoft en het weggeven van games, maar het idee is goed. Ubisoft geeft namelijk gedurende de hele maand twee games weg, dus niet alleen vandaag. De games zijn alleen op PC, maar waarom zou u ergens anders op willen spelen dus ook dit zit helemaal snor. Maar welke games zijn het? Vanaf vandaag tot en met 11 december geeft men via Uplay World in Conflict weg. De RTS is inmiddels al wel 10 jaar oud, maar voor een avondje is dat nog prima te pruimen. Op 12 december, tot aan oudejaarsavond kunt u dan Assassin’s Creed IV: Black Flag binnentrekken. Of gewoon aankopen en nooit downloaden zoals 95% zal doen. Doe er uw voordeel mee.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!

 • Dave Janssen

  Assassin’s Creed IV: Black Flag is helemaal niet zo gek voor een gratis game. 4 jaartjes oud, en nog steeds mooie graphics. Is wel de moeite van het downloaden waard, en de prijs van 0 euro is prima.

  • Benji

   de enige juiste prijs voor AssCreed!

   • AssCreed 1 blijft toch een pareltje hoor. Toen was het idee van torentjes veroveren nog vernieuwend. Ook de wereld rond de kruistochten werd mooi weergegeven. En pluspunten voor het verhaal. Alleen werd de gameplay in the long run wat herhalend. AssCreed 2 ving een aantal van die tekortkomingen op.

    Daarna is iedere Ubisoft-game uit exact dezelfde mal gekomen…