God of War releasedatum lijkt 22 maart te zijn

god of war ps4Het is schamel maar het is een klein beetje houvast. De PSN Store in de USA maar ook de Chileense hadden ergens de afgelopen uren ineens een releasedatum geplakt op God of War. Officieel heeft Sony nog niets bekendgemaakt over wanneer de game precies komt, maar “begin 2018” wisten we tot op heden wel. De datum van 22 maart is natuurlijk niet zeker totdat Sony een trailer of persbericht eruit gooit maar als twee verschillende stores ineens een datum hebben staan dan is dat wel verdacht. Inmiddels is het weer aangepast naar de placeholder van 31 december 2018, maar daar trappen wij niet in, Sony. Zet hem maar in uw agenda die 22 maart. Al valt dat wel op een donderdag wat een beetje gekke dag is. De kans is groot dat dit weekend tijdens PSX er een definitieve datum bekendgemaakt wordt.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!