Destiny 2 – Expansion I: Curse of Osiris Launch Trailer


Vandaag is de eerste uitbreiding voor Destiny 2 beschikbaar. Curse of Osiris is de naam en brengt best een hoop zeken met zich mee. Zo zijn er geen nieuwe raids, maar wel een soort mini-raids. Ook wordt de level cap opgeschroefd, is er een nieuw stukje verhaal en komen er nieuwe wapens bij. Er is nog meer, echt, en deze trailer vertelt u dat allemaal. Klikkedieklik!

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!

 • Alfred E. Neuman

  De levelcap verhoogd, nu nóg langer grinden vooraleer je het hoogste level hebt bereikt. En een nieuw stukje verhaal, de game had maar een “stukje” verhaal. Tot slot de nieuwe wapens….FUCK YEAH, nog meer waardeloze troep in je inventory.

  Ze kunnen de dlc beter “Curse of the big money” noemen.

  • Pully

   Ja maar dit is slechts één mening.
   Wat vind Dave ervan?

  • General Dripple

   Ik geloof hier niet veel van.
   Dave zei namelijk dat dit een heel goed spel is.