Dit zijn de laatste games van 2017

games december 2017Sinterklaas en Zwarte Piet, Kerstman, Oud en Nieuw en de laatste games van 2017. Dat is waar de maand december vaak om draait. Daarbij hoort natuurlijk tijdens al deze gelegenheden dat er flink veel gegeten moet worden, hier en daar wat drank en dat iedereen in januari weer spijt heeft en naar de sportschool gaat. Maar, wat u ook met uw lichaam doet zal ons een zorg zijn, daarom bent u niet op Duimschroef. Het gaat immers om de games. En voor de laatste keer dit jaar kijken we naar dat wat er uitkomt in december van 2017 en wat u wellicht nog onder de boom kunt verwachten.

Xenoblade Chronicles 2 – 1 december – Nintendo Switch


Het eerste deel was een succes op de Wii en werd ook op de New 3DS goed ontvangen. Deel X was op de Wii U voor velen een tijdzuiger en ook Xenoblade Chronicles 2 lijkt precies dezelfde kant op te gaan.

Dead Rising 4: Frank’s Big Package – 5 december – PS4


De Xbox One en PC hadden de game al een jaartje, maar een versie op de PS4 ontbrak er nog aan. Dit zal ongetwijfeld niet de groter geldtrekker worden in december, maar mocht u zitten te wachten op hordes van zombies slachten en creatief wapens in elkaar draaien zit u goed.

Yakuza Kiwami 2 – 7 december – PS4


In 2006 kwam Yakuza 2 uit voor de PS2. In 2016 kwam het eerste deel in een remake uit voor de PS4 genaamd Yakuza Kiwami. Dan behoeft deze game geen uitleg meer.

Ōkami HD – 12 december – PC, PS4 en Xbox One


Normaal gesproken drukken we remasters en heruitgaven in het kopje “En verder…” maar net als bij Yakuza Kiwami 2 maken we een uitzondering. Want dit zijn toch titels die geliefd zijn en waar een groot publiek op zit te wachten. Wij ook.

En verder…

Verder is het vrij rustig deze maand. SpellForce 3 komt nog uit en LocoRoco 2 Remasters ziet ook het daglicht. The End is Nigh komt ook nog uit voor de Switch in december net als Hello Neighbor voor Windows, Mac en Xbox One. Voor de rest moeten we kijken naar januari.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!