Het weloverwogen en welverdiende weekend

weekend luiNiets anders dan gamen, dat heb ik overwogen. En weloverwogen kan ik u melden. En dat gaat lukken. Want dat is ook welverdiend. Het was een week die meer dan pittig was en ook redelijk vermoeiend. Kans is dat u dat ook heeft gehad en daar mag u natuurlijk alles over vertellen. Vanaf heb ik op het programma staan dat ik een nieuwe game ga testen. Ik mag daar niets over vertellen, in verband met een boete die mij boven het hoofd hangt, maar het is één van de grotere titels van 2018. Morgenochtend moet ik vroeg bij de fysio zijn, om half 9 al, en dus is het sinds tijden weer eens wekkertje zetten op zaterdag. Het is voor een goed doel. Zaterdagavond heb ik een afspraak staan om met een groep gamers Fortnite te gaan spelen, en dan gewoon de PvE en zondag doe ik… een beetje gamen wellicht. Tussendoor misschien een keer een potje batsen, serie kijken en maandag… dat zien we maandag dan wel weer. Wat gaat u doen? Batsen ook? Of laat u zich batsen, dat kan ook. Misschien gezellig naar de sport met de kinderen? Naar de bioscoop wellicht of gewoon beginnen met zuipen over een uurtje en zondagavond geen flauw idee hebben van wat er zich in de dagen daarvoor heeft afgespeeld. Kan ook. Tell us. We like.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!