Star Wars Battlefront II reviews droppen de bom

star wars battlefront 2 betaDe afgelopen dagen is er een shitload te doen om Star Wars Battlefront II. Zo kreeg een reactie van EA op een post op Reddit de meeste downvotes ooit, werden de in-game prijzen van heroes verlaagd door alle tumult die er was met 75% maar schijnen de beloningen voor opdrachten in de game ook verlaagt te zijn. Het is een rommeltje met wat er nu waar is en klopt en dus kunnen we er maar beter gewoon zelf onze tanden in zetten. En dat gaan we vanaf nu doen. Maar mocht u toch nog twijfelen, dan zijn deze reviews wellicht voldoen om uw keuze te ondersteunen. De cijfers schommelen, zoals altijd tegenwoordig. Shackniews vindt de game niet meer dan een zes waard vanwege de loot boxes en het online progressiesysteem, Gamespot is het eens met dit statement en zegt dat het vooral komt omdat de uitleg beroerd is, maar vind het grafisch wel heel erg indrukwekkend, en COGconnected geeft de game een 8,6 terwijl er wel als minpunt staat dat er loot boxes zijn. Maar blijkbaar telt men daar minder zwaar aan.

Het is een rommeltje rondom de game en het internet danst als een soort bloeddorstige sekte rondom EA heen en is klaar om bij elke danspas een messteek uit te delen. Het enige wat wij als Duimschroef voor u kunnen doen is onze mening ventileren. Daarna is het aan u.

Final reviews

Provisional/in-progress reviews

  • IGN – 7.0/10
  • Gamespot – 6/10
  • Stevivor – 6.5/10
  • Venture Beat – unscored (“Star Wars veterans may feel like they’ve played this kind of game already.”)
  • Windows Central – unscored (“It’s still hard to recommend Battlefront II without knowing more about what EA plans to do down the road.”)

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!