Nintendo wil tussen de 25 en 30 miljoen Switches maken volgend jaar

switch joyconDat er nog steeds een hoge vraag is naar de Nintendo Switch blijkt uit een statement van Nintendo tegenover de Wall Street Journal. Hier heeft men gezegd dat in het volgende financiële jaar, dat op 1 april 2018 begint, 25 tot 30 miljoen Switch geproduceerd zullen worden. Met de 7,6 miljoen die er op dit moment verkocht zijn en deze getallen kan de Switch op 31 maart 2019 op ongeveer 40 miljoen Switches komen. Een behoorlijk aantal waar Microsoft op dit moment ook aan zit. Alleen met een paar jaar meer tijd. Of het gaat lukken en of ze allemaal verkocht worden is natuurlijk even afwachten, maar als Nintendo blijft zorgen voor games zoals Zelda en Mario moet dit wel goed komen.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!