Weekend, deal with it

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!

 • Mooi! ik ook soort van maar dan Mario, Gourmetten en MArio.

 • Zer0_Eight

  Warframe. Punt.
  Oh, en waarschijnlijk nog wat mensen over de vloer. Schijnbaar was ik afgelopen woensdag jarig ofzo.

  • Alfred E. Neuman

   Gefeliciteerd, hoe jong? Ik was dinsdag de lul maar doe er niks aan, dus ik verwacht dat de fanfare van honger en dorst mijn deur wel voorbij loopt.

   • Zer0_Eight

    Ik doe er ook niet echt iets aan. Maar komt meer omdat ik al tijdje niet goed in mn vel zit.
    Ben 36 geworden. Maar hey, age is just a number ­čÖé

    • Alfred E. Neuman

     Dat vind ik ook hoor, ik ben voor de 3e keer 25 geworden.

     • General Dripple

      Ik 2 nov 35. Was echt kut. Visite enzo.

     • Alfred E. Neuman

      Haha…nee ik werd 32 maar ik voel me nog steeds 25, behalve af en toe op zondagochtend dan voel ik me 56.

 • Xbox One X verder testen en genieten van alle Xbox One X enhanced games.

  Zondag F1 race kijken en verder gamen.

 • Alfred E. Neuman

  Destiny 2 en mezelf vast mentaal voorbereiden op m’n nieuwe baan waar ik komende week ga beginnen.

  • General Dripple

   Fluffer?

   • Alfred E. Neuman

    Geen idee wat een fluffer is, zal wel een regionaal dingetje zijn.

    Ik word stoker op een achterlicht.

 • AtariMario

  In de ochtend nog even naar het voetbal van m’n zoontje. Morgen weekendje weg met de vrouw om ons 8-jarig huwelijk te vieren.. O.a. naar de film, weet alleen niet welke, denk Thor, want we willen niet te laat.
  Neem de Switch mee voor als ze afgepeigerd is…. giggity… kan ik eindelijk Mario spelen..
  Verder vanavond en als we terig zijn, Evil Within 2…

 • General Dripple

  De squad is stil. Dus ik denk dat ik maar een singleplayer aanslinger. Lego Force Awakens of Shadow of Mordor.
  Verder gerijpt bokbier en shoarma.

  • JCDenton

   De squad rust uit.

   • General Dripple

    Je weet dat je dit een week van te voren schriftelijk hoort aan te vragen he.

    • Pully

     KIJk EENS WIE HET SCHRIJFT!!!!

     diegene die zich nooit aan zijn eigen regels houdtttttttt

     • General Dripple

      Wie ben jij ook alweer?
      Te lang geleden, geen idee…

    • JCDenton

     Ik denk dat de centrale administratie mijn aanvraag is kwijtgeraakt…

  • Alfred E. Neuman

   Bokbier….lekker.

   Doop je kin in het schuim en bokkeproost.

 • Online kleding bestellen. De Patta wintercollectie is uit dus swipen met die creditcard. Morgen kapotgaan in de sportschool. Ook lekker eten dit weekend en F1! Topweekend. Gamen? Online met de matties misschien.

  • Alfred E. Neuman

   Sportschool? Wie heeft dat nog nodig? Gewoon thuis bodyweight circuit doen, veel effici├źnter en het kost geen geld. Je kan eventueel nog een stang ophangen voor de nodige pull- en chin ups. Ik Doe tegenwoordig alles zelf, lopen en fietsen in de polder, klimmen, rollen en andere behendigheid kan op de bunkers verderop. Praktische kracht is mijns inziens veel belangrijker dan pompen in de sportschool en ook nog eens veel leuker om te doen. Volgend jaar ga ik aan een vechtsport beginnen, ik twijfel nog tussen Krav Maga en Ninjutsu, beiden zijn erg effici├źnt en praktisch toepasbaar in een noodsituatie.

 • Verhuizen. In dat kader een weekend-plaatje:
  https://www.youtube.com/watch?v=Dyx4v1QFzhQ