Eerste review Super Mario Odyssey is natuurlijk een 10/10

super mario odysseyHet mag geen verrassing zijn dat de allereerste Super Mario Odyssey review zeer positief is. Laten we eerlijk zijn, in dit geval is het EDGE, als het magazine de game een 7/10 had gegeven was de review er niet geweest. Dat is natuurlijk iets dat niet te bewijzen valt, maar ik heb in al mijn jaren dat ik iets met games doe nog nooit een early review gezien die een 7 of lager gaf. Ook nu niet. EDGE geeft Super Mario Odyssey dus een 10 en wellicht dat het voor sommige andere media een psychologische injectie is dat zij de game dus geen 6 kunnen geven, want het is een 10. Of de rest van de wereld er net zo positief over is zullen we waarschijnlijk pas over twee weken weten als ook zij hun mening mogen ventileren over de game. Maar tot nu toe is Super Mario Odyssey de perfecte game. Volgens EDGE.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!