Eerste review Super Mario Odyssey is natuurlijk een 10/10

super mario odysseyHet mag geen verrassing zijn dat de allereerste Super Mario Odyssey review zeer positief is. Laten we eerlijk zijn, in dit geval is het EDGE, als het magazine de game een 7/10 had gegeven was de review er niet geweest. Dat is natuurlijk iets dat niet te bewijzen valt, maar ik heb in al mijn jaren dat ik iets met games doe nog nooit een early review gezien die een 7 of lager gaf. Ook nu niet. EDGE geeft Super Mario Odyssey dus een 10 en wellicht dat het voor sommige andere media een psychologische injectie is dat zij de game dus geen 6 kunnen geven, want het is een 10. Of de rest van de wereld er net zo positief over is zullen we waarschijnlijk pas over twee weken weten als ook zij hun mening mogen ventileren over de game. Maar tot nu toe is Super Mario Odyssey de perfecte game. Volgens EDGE.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!

 • General Dripple

  Ik vind dit een heel zuur stukje.
  Dit krijgt van mij een 10.

  • Pully

   Doe eens aardig

   • General Dripple

    Ik doe aardig ik geef een 10.

    • Ja, maar wat zegt een 10 tegenwoordig nog in games-land?

    • Pully

     Zeikerd

 • AtariMario

  Ook al zin in!

 • JCDenton

  Mario is best leuk voor kinderen.

 • Dave Janssen

  GameStar had maar liefst een volle maand voor de release van Elex al een review online staan. Uiteraard met een uitstekend cijfer: een 8,5.
  Dat zegt natuurlijk niks. Eén review, en een volle maand voor release. En hun gemiddeld cijfer is volgens Metacritic een 7,5. Dus de 8,5 van Elex is eigenlijk maar één punt boven het gemiddelde.

  Dat gezegd hebbende, is Elex voor mij wel een titel om de komende week in de gaten te houden. Het spel komt over 4 dagen al uit, en ik ben benieuwd of het geslaagd is.