Crystallen zijn de drugs van Star Wars Battlefront 2

star wars battlefront IIDe afgelopen dagen was er redelijk wat tumult omtrent de loot boxes in Star Wars Battlefront 2. De termen pay-2-win kwamen veelvuldig voor. Uit de loot boxes komen kaarten die equipt kunnen worden en die voordeel geven tijdens het spelen. Meer damage, meer hitpoint, andere wapens, etc. Deze zijn ook te verdienen door te spelen, maar door ze te kopen zou er wellicht een voordeel te halen zijn. Zeker als mensen direct op dag één er een hoop euro’s tegenaan kwakken. Want, dat kan namelijk. Via Amazon weten we inmiddels dat de munteenheid in Star Wars Battlefront 2 de naam Crystals zal meekrijgen. De prijzen, uiteraard in dollars, bedragen 500 Crystal voor 5 dollar. Het meest uitgebreide pakket aan kristallen bestaat uit 12.000 stuks en kost u 100 dollar. Bovenop de game die u al moet kopen.

Hoeveel een loot box kost is nog niet bekend, en ja, als u op dag één er nog even wat euro’s tegenaan gooit dan bestaat er een kans dat u als sterkste het strijdveld instapt. Of u dat ook een winnaar maakt is een ander verhaal. Het is lastig om nu al te oordelen over het pay-2-win gehalte, en of het er überhaupt is. Zodra de game uitkomt op 17 november zullen we het pas echt weten en tot die tijd maken wij er nog geen paniek van.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!