Dit weekend speelt u gratis Ghost Recon Wildlands


Vanaf 12 oktober, tot en met 15 oktober, is op de PS4, Xbox One en PC gratis gebruik te maken van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Mocht de game bevallen dan is er ook nog eens een korting van 50% te verdienen als u de game koopt en bevalt die niet dan geeft u op 15 oktober de game weer terug aan Ubisoft. Tevens heeft u de mogelijkheid om de nieuwe Ghost War-mode te proberen. Hierin nemen vier spelers het op tegen vier andere spelers. Deze mode heb ik inmiddels al redelijk wat uurtjes gespeeld en is best aardig en redelijk tactisch. Of de game zelf u bevalt, dat kunt u dus testen dit weekend.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!

 • Thumbscrewer

  Dus allemaal ook even meedoen dit weekend…. want ik heb hem speciaal weer even in mn ps4 gedrukt.

  • Pully

   Waar jij hem indrukt willen we helemaal niet weten. Maar een ps4 is wel raar hoor.

   Demo staat gepland om gedownload te worden. Zal speciaal hiervoor de ps4 vanmiddag opstarten.

   • Thumbscrewer

    Goedzo!