Assassin’s Creed Origins season pass en DLC onthuld


Voor €39,99 bent u eigenaar van alles DLC die Ubisoft in de planning heeft als post-content voor Assassin’s Creed Origins. De game komt op 27 oktober uit voor PC, PS4 en Xbox One maar daar stopt het niet. De planning is doorgetrokken tot aan maart 2018. Als u de Gold Edition koopt, die dan weer een stukje duurder is, dan zit daar de season pass bij in. Eerlijk? Veertig ekkies vind ik nogal een bedrag moet ik zeggen. Of het het waard is geheel aan u. Zoals het hieronder staat lijkt het dat alleen DLC 2 een stuk verhaal toevoegt en dat is toch iets dat ik persoonlijk zoek in DLC. Goed, dit is de info, doe ermee wat u wil.

De Assassin’s Creed Origins Season Pass

  • DLC 1 – The Hidden Ones: Deze uitbreiding bouwt voort op de groei van de Broederschap door spelers mee te nemen naar gebeurtenissen die zich jaren na Assassin’s Creed Origins afspelen. Hier strijden zij tegen Romeinse troepen die een nieuw gebied bezet hebben. Met deze uitbreiding wordt het maximale level verhoogd, waardoor spelers hun personages sterker kunnen blijven maken. The Hidden Ones is beschikbaar vanaf januari 2018.
  • DLC 2 – The Curse of the Pharaohs: Egyptische mythologie is de kern van deze verhaal gedreven uitbreiding, waar spelers moeten vechten tegen tot leven gewekte farao’s en een nieuw, mythisch rijk ontdekken. Gedurende de zoektocht naar de reden dat de farao’s plotseling tot leven komen, komen spelers verschillende Egyptische wezens tegen die iedereen kent. De krijgers van Anubis en schorpioenen zijn slechts een paar voorbeelden hiervan. Ook The Curse of the Pharaohs verhoogt het maximale level en introduceert nog meer gloednieuwe vaardigheden. Beschikbaar vanaf maart 2018.
  • The Roman Centurion and Horus Packs: Twee exclusieve pakketten met een nieuwe outfit, wapens, schild en vervoersmiddel. Beschikbaar vanaf november 2017.
  • 500 Helix Credits. Beschikbaar bij de lancering van de game.
  • Een exclusief zeldzaam wapen, de Calamity Blade. Beschikbaar bij de lancering van de game.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!