Mike’s Minutes – Uncharted: The Lost Legacy

uncharted the lost legacyIets nieuws onder de pet. Mike’s Minutes is een wekelijkse podcast waarin ik, JungleJack, ook wel Michael geheten, vijftien tot twintig minuten zal praten over een game die ik heb gespeeld in die week. Deze week, omdat ook de review van Uncharted: The Lost Legacy online staat, praat ik net iets onder de twintig minuten over deze game. Wellicht weet u dat ik een onderdeel ben van een andere podcast genaamd Button Bashers. Uit deze hoek komt dan ook de drang om iets te doen met praten en geluid. Via iTunes zal de podcast binnenkort te vinden zijn, Apple moet nog even kijken of het allemaal wel kan wat ik doe, en op Android is de kans groot dat u inmiddels de podcast kan vinden. Soundcloud doet het uiteraard al wel.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!