[GC] EA’S GAMESCOM 2017 – de trailers


Terwijl de tandem met onze verslaggevers richting Keulen aan de Duitse grens aan de nodige controles werd onderworpen, kreeg thuisblijver PEBKAC van JungleJack een appje met de vraag of alle informatie uit de stream van EA’s Gamescom presentatie toch nog even voor u op een rijtje gezet kon worden. Maar natuurlijk! Bier und Bratwurst paraat, hier volgt wat EA ons te vertellen had.

– En we trappen af met de trailer van de nieuwe FIFA. Dit scoort mooi op graphics dankzij de Frostbyte engine – waarvan Patrick Soderlund van EA en passant ook nog vermeldt dat deze onder Madden ligt.

– Star Wars Battlefront II heeft space battles. Meneer Soderlund verzekert ons een stijfje als we dit gaan spelen.

– Net als bij hun E3 presentatie volgt er een filmpje waarbij YouTubers in de studio van Criterion alvast een stukje mogen spelen. En wij mogen kijken.

– BMW komt met de M5 – nog nooit eerder vertoond. En die gaat linea recta in Need for Speed Payback. De M5 kan schakelen tussen 2- en 4-wiel aandrijving. En met de de V8 motor is 0-100 te doen onder 3,5 seconden. De polizei kan ze niet bijhouden – het is echt retespannend!

– Naast een schutterende games-ontwikkelaar staat er nu ook een schutterende auto-bouwer op het podium. Feest!

– Er volgt ook nog een gameplaytrailer. De ontwikkelaar had het over een action-packed blockbuster, en dat lijkt NFS:P zeker te leveren.

– Dan nu de Sims. Dit jaar komt de Sims 4 naar XBox en PS4. Ook komt er een mobile-variant, en een Mac-port. En de bezige bijtjes van Maxis brengen daarnaast zelfs nog uitbreidingen: Het Toddler-pack, en Cats & Dogs.

– EA Originals brengt u geen games, maar verhalen. Zo was op de E3 aandacht besteed aan A Way Out, nu ruimte voor Fe. Binnenkort Begin 2018 beschikbaar voor PC, XBox, PS4 en de Switch.

– De vloer is voor Battlefield 1. Er komt een nieuwe mode, die het mooier moet maken voor (kijkers van) competitie. We noemen het Incursions, en het is een 5×5 match die sneller speelt dan de bestaande modi. Nu inschrijven voor de closed alpha

– “In the name of the Tsar” brengt ons de bevroren Russische landen. De komende maanden volgen nog de expansions “Turning Tides” en “Apocalypse”.

– De Revolution edition van BF1 verzamelt alle reeds uitgebrachte content, alsmede de nog te verschijnen expansions.

– Hier twintig minuten aan BF1 gameplay van de ITNOTT DLC.

Heeft EA laten zien wat u wilde zien? Mist u nog games, of bent u verrast? Laat het ons weten in de comments, like en subscribe!

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!