Het is vrijdag, dus het weekend komt eraan

De laatste middag van de laatste dag van de gemiddelde werkweek is aangebroken. Over een uurtje, of net iets meer, klinken de klokken van vrijheid en geluk. Dan is uw weekend aangebroken. De dagen waarop u even niet hoeft te denken aan werken, want dat begint maandag weer. Heerlijk. Althans, bijna altijd heerlijk. Dit weekend schijn ik een baby shower te hebben. Waar ik verplicht heen moet. Gelukkig is dat op zaterdagochtend en heb ik de middag en de zondag rust. Even hier en daar een game spelen, wat aan de was doen en mij klaarmaken voor de maandag. Mocht u ook verplichtingen hebben, of toevallig ook een baby shower, dan lezen wij het graag. Zeker ik, want gedeelde smart is halve smart. En dat kan ik met het vooruitzicht van praat over luiers, rompertjes en misselijkheid wel even gebruiken. Fijn weekend!

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!