Cheater in PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS krijgt ban


Een cheater, in dit geval iemand die gebruikmaakte van een toevallige glitch, heeft een ban aan zijn broek gekregen. En daar zijn mensen, zoals zo vaak, boos over. PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, ook wel PUBG, is nog in beta en bugs en glitches horen daar nu eenmaal bij. De woede komt voornamelijk uit het feit dat de speler zelf niet de glitch heeft opgezocht of heeft getriggerd. In PUBG wil het weleens voorkomen dat huizen niet getoond worden. Deze zijn er wel dan wel voor andere spelers maar voor de speler die de glitch ervaart niet. Die ziet andere spelers dus in de lucht lopen, zitten, bukken, en kan ze door de muren (die hij niet ziet) gewoon afknallen.

In de bovenstaande video was het een streamer die in een auto vertoefde. Hij kon zo door huizen heen rijden en zijn kills maken. Omdat Bluehole Studio’s dit niet leuk vindt, is de speler gebanned. Kinderachtig, want de gamer zelf kan het niet helpen dat PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS hier en daar nog behoorlijk kapot is. Het enige wat hij had kunnen doen was stoppen met spelen, maar kom op, daar doen we niet aan, toch?

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!