Word een olympische held met Counter-Strike

olympische spelen esportAls u een beetje behendig bent met een muis en keyboard, dan heeft u zomaar kans op eeuwige roem, faam en uw medelanders trots te laten zijn. Tenminste, die kant lijkt het op te gaan met de Olympische Spelen van 2024. De Spelen die plaatsvinden in Parijs maken grote kans om niet alleen gespierde, goed getrainde, aantrekkelijk zwetende mannen en vrouwen toe te laten die tot het lichamelijke uiterste gaan, maar ook eSporters. Nu zijn die net zo gedreven en getraind als de bewegende atleten, maar het voelt toch nog een beetje vreemd. In 2017 althans. Het enige wat er nog voor moet gebeuren is een goedkeuring van het Olympisch Comité. Zodra die instemmen is het aan. Mocht u dus nog twijfelen om te excelleren in of hardlopen of League of Legends, dan zou ik lekker binnenblijven en keihard aan het trainen gaan. U heeft nog een jaar of zeven.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!