Nieuwe game voor de Nintendo Switch *DIKKEVETTEPROEST*

super meat boyOoooh man-o-man! Mocht u in het bezit zijn van een Nintendo Switch, dan is dit uw geluksdag! Echt waar. De console krijgt namelijk een nieuwe game. En daarmee bedoelen we ook echt nieuw nieuw. Super. Fucking. Meat Boy! Jawel, de game die al zeven jaar oud is krijgt een port naar de Switch. En nu zie ik u denken: “Ja ja, maar vast met upgrades, extra’s en meer!” Maar dat is het niet. Het is niet eens Super Meat Boy: Forever die in 2015 uitkwam, nee. Nu is Super Meat Boy aan game die ik enorm waardeer en heel erg goed vind, maar kom op! Niet alles dat “leuk zou zijn om onderweg te kunnen spelen” hoeft uit te komen op de Switch. Lekker die hele console volproppen met oude meuk die niemand meer gaat spelen, massaal dan, dat geeft een perfect plaatje voor de buitenwereld wat je kan verwachten als je een Switch koopt.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!