Geen Borderlands 3, wel “Project 1v1”

project 1v1Het is top secret, zegt de website van Gearbox over Project 1v1, en het is raar. De mannen en vrouwen die iedereen liever ziet werken aan Borderlands 3, werken aan een shooter gecombineerd met een kaartgame. Project 1v1 is de naam en dat is, zoals doet vermoeden, slechts een tijdelijke titel. Heel veel meer dan dit laat de ontwikkelaar er nog niet over los, maar inschrijven voor een beta kan al wel. Op de website van de game is verder niet meer informatie te vinden, dan dit:

Project 1v1 is the code name for Gearbox’s top-secret, in-development, competitive first-person shooter that combines the action of fast-paced 1v1 first-person combat with the metagame strategy of a collectible card game.

Nu maakte Gearbox eerder al Battleborn, en dat bracht ook het first person shooter gedeelte samen met een andere genre, namelijk het MOBA-genre. Dat was niet echt een groot succes. Nu wil men zich gaan mengen met een kaartgame. Of iedereen loopt rond als Gambit, of men gaat powerups en wapens om en om via een deck met kaarten uitdelen. Of iets waar wij nog niet aan hebben gedacht. Inschrijven voor de zeer gelimiteerde beta kan als u hier even klikt.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!