Jedah ten tonele in Marvel vs Capcom: Infinite


Misschien heeft u het afgelopen weekend naar de EVO 2017 gekeken. Daar waren bekende en soms minder bekende fighters te zien zoals Injustice 2 en Smash Bros, maar ook in games als BlazBlue: Cental Friction werd er gestreden. Op een evenement waar drie dagen lang alleen maar fighters worden gespeeld is het voor makers van deze games een goed moment om wat promotie te doen. Capcom deed dit voor Marvel vs Capcom: Infinite. Net als bij Kingdom Hearts III stond ook hier een deel Disney in het nieuws, maar ditmaal ging de spotlight toch naar Capcom zelf. Jedah, een personage uit de Darkstalkers-games, komt naar Infinite toe en de eerste beelden werden dit weekend getoond tijdens EVO. De game komt uit op 19 september op PC, PS4 en Xbox One.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!