Splatoon 2 test, EVO 2017 en nog meer dit weekend

weekend vakantieHet weekend is aangebroken en voor velen van u zal ook de vakantie zo langzaamaan beginnen. Hier nog niet, een weekje wachten nog, maar het is ook niet erg om dit weekend in en rondom het huis te zijn. Morgen ga ik, voor zesde keer, beginnen aan het tuinhek, maar dan echt. Vandaag begint ook EVO 2017 op Twitch. Een fightertoernooi met veel games zoals Street Fighter V, Smash Bros, Injustice 2 en nog veel meer. Morgenavond vanaf 18:00 tot 22:00 een nieuwe Splatoon 2 test op de Switch. Gewoon drie uur lang knallen verven om te zien of u over een week de game moet oppikken of niet. Natuurlijk is Mass Effect: Andromeda nu gratis te proberen voor iedereen dus er is genoeg te beleven dit weekend. Maar gaat u iets van dit lijstje beleven? Of pakt het weekend totaal anders uit? Vertel het ons, worden we warm van.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!

 • General Dripple

  Heuh! Vakantie! Gamen, bier, Berenburg, bordspellen, je moeder!

  • JCDenton

   Mijn moeder moet helaas afzeggen. Excuses.

 • AtariMario

  Morgen Verschrikkelijke Ikke 3, glowgolf en BMX rijden (dat laatste gaat m’n zoontje doen). ’s Avonds de brazilian wax van m’n vrouw bekijken die ze die middag heeft laten doen..
  Zondag nog niets! Waarschijnlijk alvast koffers inpakken voor de vakantie en mijn Alie Actiecamera testen die zodadelijk wordt geleverd.. Misschien die camera ook bij de activiteiten van morgenavond testen… giggity giggity..

  • JCDenton

   Vuile set!

 • Morgen m’n zus verhuizen, overmorgen de verjaardag van m’n schoonvader vieren. Tussendoor keihard werken aan een deadline op ’t werk.

  Ik heb rustiger weekends meegemaakt.

 • Pully

  Vanavond zuipen omdat al mijn broers,zussen,neefjes en nichtjes vakantie hebben. Morgenavond zuipen vanwege een bbq met vrienden enzo. Zondag bijkomen. Kortom ben slechts 1x dronken van straks tot zondagochtend

 • Van het mooie weer genieten. Denk ik. Het wordt wel mooi weer toch? Geen idee eigenlijk.

 • Alfred E. Neuman

  Ja godver, ik zou dus vandaag naar Dominator gaan maar vanwege een vervelende buikgriep gaat het mooi niet door voor mij. Daar baal ik echt goed van.