Splatoon 2 test, EVO 2017 en nog meer dit weekend

weekend vakantieHet weekend is aangebroken en voor velen van u zal ook de vakantie zo langzaamaan beginnen. Hier nog niet, een weekje wachten nog, maar het is ook niet erg om dit weekend in en rondom het huis te zijn. Morgen ga ik, voor zesde keer, beginnen aan het tuinhek, maar dan echt. Vandaag begint ook EVO 2017 op Twitch. Een fightertoernooi met veel games zoals Street Fighter V, Smash Bros, Injustice 2 en nog veel meer. Morgenavond vanaf 18:00 tot 22:00 een nieuwe Splatoon 2 test op de Switch. Gewoon drie uur lang knallen verven om te zien of u over een week de game moet oppikken of niet. Natuurlijk is Mass Effect: Andromeda nu gratis te proberen voor iedereen dus er is genoeg te beleven dit weekend. Maar gaat u iets van dit lijstje beleven? Of pakt het weekend totaal anders uit? Vertel het ons, worden we warm van.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!